top of page
Modern Living Room

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό


Το βάψιμο του σπιτιού είναι αδιαμφισβήτητα μια εργασία που ανανεώνει τον χώρο, δίνοντάς του διαφορετικό αέρα, και αλλάζει τη διάθεση. Όπως είναι σύνηθες, ανά μερικά χρόνια χρειάζεται να φρεσκαριστούν ή να αλλάξουν τα χρώματα του προσωπικού σας χώρου, κι έτσι προσλαμβάνετε κάποιον ειδικό ελαιοχρωματιστή, ώστε να διεκπεραιώσει το έργο.

Τι συμβαίνει, όμως, με το εξωτερικό του σπιτιού;

Οι εξωτερικοί τοίχοι συχνά παραμελούνται για πολλά χρόνια, καθώς πρόκειται για επιφάνειες που δεν αντικρύζει κανείς καθημερινά με προσοχή ώστε να αντιληφθεί τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτές.

Κάτι τέτοιο οδηγεί συχνά σε βλάβες τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού. Υγρασία, μούχλα και ξεφλούδισμα των τοίχων είναι μερικά από τα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν από την πολυετή παραμέληση περιποίησης των εξωτερικών τοίχων μιας κατοικίας.

Για τους ανωτέρω λόγους, επιβάλλεται η περιποίηση όχι μόνο του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού ενός σπιτιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι Ελαιοχρωματισμοί Βαψίματα Κοτέλης μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν οργανώνοντας και υλοποιώντας το εξωτερικό βάψιμο της κατοικίας σας με τιμές που ξεκινούν από 2€/τ.μ.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό – Ποια είναι η κατάλληλη εποχή;

Όπως για κάθε άλλη οικιακή ή κατασκευαστική εργασία, έτσι και για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού υπάρχουν περιορισμοί ως προς τις εποχές του έτους κατά τις οποίες μπορεί με ασφάλεια να πραγματοποιηθεί, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Οι καιρικές συνθήκες κατά την περίοδο που λαμβάνει χώρα ο ελαιοχρωματισμός θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από υπερβολική υγρασία, ειδάλλως υπάρχει πιθανότητα το χρώμα να μην μπορεί να εφαρμοστεί σωστά, οι επιφάνειες να φουσκώσουν και να είναι απαραίτητη η επανάληψη των εργασιών από την αρχή.

Επιπλέον, συνιστάται να μην πραγματοποιείται βάψιμο κατά τους κρύους μήνες του χειμώνα διότι ορισμένα συσταικά των χρωμάτων δεν αντέχουν χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι η σύστασή τους μπορεί να χαλάσει.

Η ιδανική περίοδος για τη διεξαγωγή ελαιοχρωματισμού είναι από την άνοιξη έως τις αρχές φθινοπώρου, καθώς ο καιρός είναι καλός και οι συνθήκες επιτρέπουν ένα σωστό και ολοκληρωμένο βάψιμο χωρίς αντιξοότητες.

Βέβαια, σε περίπτωση που το βάψιμο σπιτιού εξωτερικό έχει προγραμματιστεί αλλά οι καιρικές συνθήκες αλλάξουν απρόσμενα, η εργασία μπορεί να αναβλήθεί προσωρινώς και να επαναπρογραμματιστεί για αργότερα, όταν η φύση θα επιτρέπει την σωστή διεξαγωγή της.
 
Ποια είναι η διαδικασία;
Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό – Βήμα 1. Εκτίμηση


Από τη στιγμή που θα καλέσετε στην Ελαιοχρωματισμοί Κοτέλης, θα μπορέσετε να κλείσετε άμεσα ένα ραντεβού για να πάρετε προσφορά αναλόγως με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου σας και τις ανάγκες που ενδεχομένως έχει.

Το ραντεβού αυτό δεν ενέχει κάποια χρέωση.

Ένας εξειδικευμένος ελαιοχρωματιστής μας θα έρθει στον χώρο σας την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα προκειμένου να δει τον χώρο και να συζητήσει μαζί σας τις απαραίτητες εργασίες που χρειάζεται να λάβουν χώρα.

Αφού κάνει τις αναγκαίες μετρήσεις των εξωτερικών επιφαμειών που πρόκειται να βάψει και συνυπολόγίσει τυχόν διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, θα σας δώσει μια προσφορά για το σύνολο των εργασιών.

Από τη στιγμή που θα συμφωνήσετε με τον ειδικό, ο ελαιοχρωματισμός θα ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα ανάλογα με το πρόγραμμα του ελαιοχρωματιστή αλλά και του δικού σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου χρώματος και της κατάλληλης ποιότητας, ο ειδικός μας δύναται να σας παράσχει τις συμβουλές του και μαζί να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό – Βήμα 2.Προετοιμασία

Σε πολλές περιπτώσεις οι επιφάνειες στο εξωτερικό των κτιρίων δεν είναι έτοιμες για βάψιμο. Έτσι είναι απαραίτητο να ληφθούν κάποια μέτρα για την προετοιμασία τους προτού εφαρμοστεί το τελικό χρώμα.

Οι τοίχοι καθαρίζονται καλά προκειμένου να απομακρυνθεί μούχλα και άλλες ουσίες που θα παρεμπόδιζαν τον σωστό ελαιοχρωματισμό.

Εάν υπάρχουν σκασίματα, το παλιό χρώμα ξύνεται με ειδικά εργαλεία και οι επιφάνειες τρίβονται και λειαίνονται.

Τρύπες και βαθουλώματα κλείνονται με τα απαραίτητα υλικά, ώστε να προληφθούν διαρροές που μπορούν να καταστρέψουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό ενός κτίσματος.

Καθ’όλη τη διάρκεια είστε σε επικοινωνία με τον ελαιοχρωματιστή και σας λύνει τυχόν απορίες.

Εξωτερικό Βάψιμο Βήμα 3 Προετοιμασία

Όταν έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες και τα διορθωτικά υλικά έχουν στεγνώσει, η επιφάνεια είναι έτοιμη για τον κυρίως χρωματισμό.

 

Εξωτερικό Βάψιμο - Γιατί να σας επιλέξω;

 

 

Στην Ελαιοχρωματισμοί Κοτέλης έχουμε στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας. Δε θέλουμε τίποτε άλλο παρά να χαμογελάτε κάθε φορά που αντικρύζετε το σπίτι σας και να χαίρεστε για την επιλογή που κάνατε!
Εάν θέλετε να κλείσετε ραντεβού για εκτίμηση και προσφορά, καλέστε μας αμέσως εδώ και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ελαιοχρωματιστης

Εξωτερικό βάψιμο

Θέλεις να βάψεις τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, επιχείρησης ή AirBnB? Δίαβασε εδω και πάρε δωρεάν προσφορά άμεσα και οικονομικά!

ελαιοχρωματιστης

Βάψιμο δωματίου

Βάψιμο δωματίου άμεσα και οικονομικά από το συνεργείο μας. Κάλεσε μας για προσφορά

ελαιοχρωματιστης

Βάψιμο κλιμακοστασίου

Βάψιμο κλιμακοστασίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με την εγγύηση του elaioxromatisths.gr

bottom of page